top of page
 EKOLOGISKT SPECIALKAFFE PRODUCERAT PÅ INGARÖ

The Foundation of 
Daily Performance  

VÅR HISTORIA & FILOSOFI

Det är med glädje och stolthet som vi erbjuder våra kunder ett ekologiskt premium-kaffe i olika smaker av högsta kvalitet. 

Med avsikten att erbjuda Specialkaffe av högsta klass, grundades Ingarö Rosteri 2010 på vackra Ingarö i Stockholms skärgård. Här rostar vi vårt kaffe med stor omsorg och i direkt samband med våra kunders beställningar - allt för att säkerställa bästa möjliga smakupplevelse.

För att minimera mellanled och säkerställa hållbarhet i allt vi gör, beställer vi vårt råkaffe direkt från mindre, väl utvalda gårdar från olika delar av världen. 

Vi levererar vårt kaffe till privatpersoner, vänner, familj och företag. Gemensamt för våra kunder är att de alla uppskattar ett lokalt rostat premium-kaffe som har producerats med stor respekt för smakupplevelse, producenter, natur och råvaran i alla led.
 

Image by Adelin Preda

Varför ska man välja ett Specialkaffe från Ingarö Rosteri?

Med fokus på kvalitet, miljö och noggrannhet, rostar vi vårt kaffe i en premium Diedrich-kafferost. Rostningen sker med hjärta, precision och direkt i samband med din beställning för att säkerställa högsta möjliga smakupplevelse.

Image by Quincy Alivio
Image by Jo Lanta

Varför ska man välja ett ekologist odlat kaffe?

Visste du att kaffebönor är en av världens mest besprutade grödor?

För oss på Ingarö rosteri är det därför en självklarhet att välja ekologiskt odlat kaffe.

Vi vill försäkra oss om att vår produktion av premium-kaffe inte på något sätt bidrar till kemikalier i vattendrag från odlingen och inte minst vill vi försäkra oss om att odlare och arbetare inte utsätts för farliga hälsorisker. Väljer du ett ekologiskt odlat kaffe från oss så försäkrar du dig inte bara om högsta kvalitet på ditt kaffe, du bidrar också till att minska mängden bekämpningsmedel i vår miljö.

Våra produkter

Välj din favorit av Specialkaffe från Ingarö rosteri

Våra tjänster

Kom med i kaffe familjen

Gå med i vår e-postlista och få tillgång till specialerbjudanden exklusiva för våra prenumeranter.

Tack för att du skickar in!

bottom of page