top of page

Om
Ingarö rosteri

Ingarö Rosteri rostar och säljer ekologiskt specialkaffe. Vårt råkaffe kommer från mindre väl utvalda gårdar som drivs av traditionella jordbrukare som med stort kunnande sedan generationer och med stor stolthet lägger ned all kraft, på att hela tiden producera kaffebönor i toppklass.

AdobeStock_302558267.jpeg

Vårt mål är att skapa förståelse hos konsumenter och bolag, vilket arbete och hantverk som ligger bakom varje böna, hur vi alla måste måste hjälpas åt för att skapa hållbarhet i alla led.

Vi gör detta genom utbildning och information till våra kunder om våra produkter. Allt från hur och av vem de odlats till dagen de bryggs hos våra kunder.  

Ingarö Rosteri har förpliktat sig till ärliga och etiska affärsmetoder samtidigt som bolaget garanterar en produkt av högsta kvalitet till våra vänner, kunder och partners.

Bolaget och ägarnas kärlek till skärgården och deras intresse för kaffe genomsyrar allt som utförs på Ingarö Rosteri. Från val av bönor till val av maskiner.

Ingarö Rosteri är en helhetsleverantör av kaffe, kaffemaskiner och tillbehör, både för privatpersoner och företag. Bolagets kunder är du, din familj, ditt företag, din arbetsgivare och alla som bara vill ha ett bra hållbart premium-kaffe, som har producerats med fullständig öppenhet och spårbarhet.

bottom of page