top of page

Allmänna villkor – Aktiebolaget Ingarö Rosteri

ANVÄNDARVILLKOR

ALLMÄNT 

För att genomföra köp på ingarorosteri.se krävs det att du är 18 år och har en giltig svensk ID-handling. Om du är under 18 år behöver du ett samtycke till ditt köp från vårdnadshavare. Genom beställning på ingarorosteri.se godkänner du de vid den tiden publicerade villkor enligt nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.  

Företagsinformation: 

Kaffeaktiebolaget Ingarö rosteri  
Återvallsvägen 1A
134 64 Ingarö 

Tel: 08 710 37 00
Organisationsnummer: 559002-8741

BESTÄLLNING 

Beställning görs på ingarorosteri.se. Om du har frågor om hur du beställer är du välkommen att ringa till vår kundservice på 08 710 37 00 eller genom att maila till hej@ingarorosteri.se. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att vi sparar dina personuppgifter (se längre ner). Avtal om köp sker när vi bekräftat beställningen och skickat en orderbekräftelse till den mailadress du angivit.  

Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om leverans av någon anledning inte kan ske, och om du har gjort fler beställningar, förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina ordrar och leverera dem i ett paket. Om vi på Ingarö Rosteri av någon anledning inte har möjlighet att leverera din beställning kommer vi att kontakta dig omgående. Skulle detta inträffa kommer vi att erbjuda dig en ny lösning förutsatt att detta är möjligt. 

Om du av någon anledning skulle vilja ändra eller avbeställa din beställning vill vi att du kontaktar oss omgående på 08 710 37 00 eller genom att maila till hej@ingarorosteri.se. Ändring av order eller avbeställning av order ska meddelas till Ingarö Rosteri innan beställning packas. 

Ingarö Rosteri förbehåller sig rätten att häva avtalet i det fall kunden handlat i ond tro på grund av felaktigheter som kunden känt till eller borde ha insett, såsom felaktiga uppgifter om pris eller kvantitet på webbplatsen. I det fall hävningsförbehållet görs gällande har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Ingarö rosteri.  

PRISER OCH PRODUKTINFORMATION 

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Eventuell fraktkostnad tillkommer, beroende på vilket fraktalternativ du väljer. 

Eventuella erbjudanden och kampanjer som marknadsförs gäller så långt lagret räcker om inte några andra villkor redovisas i anslutning till erbjudandet. 

Ingarö rosteri reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser.  

Samtliga produkter på hemsidan är främst anpassade för den svenska marknaden. Det innebär bland annat att produkterna uppfyller svenska miljökrav och säkerhetsföreskrifter. Normalt medföljer bruksanvisning på svenska om det krävs för användning av produkt. Eventuella tekniska specifikationer, särskilda krav på tillbehörsutrustning samt information om begränsningar och plomberingar framgår på respektive produktsida i den mån det är nödvändigt. 

BETALNING

Vi använder Stripe inklusive Klarna Checkout som betallösning. Se nedan vilka betalalternativ som finns tillgängliga.  

Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du våra samt Klarnas köpvillkor. 

Kortbetalning via Stripe

Säker kortbetalning med VISA och MasterCard, Maestro samt American Express. Det tillkommer inga extra kreditkortsavgifter för dig som kund när du betalar med kort på ingarorosteri.se.

Kreditkortsbetalningar hanteras av Stripe och är certifierade och krypterade med AES-256.  

3D Secure är ett extra säkerhetslager för kredit- och betalkortstransaktioner online. Det lägger till ett autentiseringssteg för onlinebetalningar genom att omdirigera användaren till kortutfärandens domän och sedan tillbaka till webbutikens domän för att slutföra betalningen. 

Få först, betala sen med Klarna

Faktura 

Betalning mot Klarna faktura med 14 dagars betaltid. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas i samband med att ordern skickas från vårt lager. Faktureringsadressen behöver vara registrerad på dig, det vill säga din folkborkförda adress.  

Vid försenad betalning tillkommer påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta per dag. Den ligger på 24% plus gällande referensränta. Vid utebliven betalning går ärendet vidare till någon av Klarnas inkassobolag och lagstadgade inkassoavgifter tillkommer. 

Delbetalning 

Du kan delbetala din faktura via Klarna konto. Delbetala från 1/24 av orderbeloppet, dock minst 50 kr i månaden. Du kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden. Då avslutas automatiskt ditt konto hos Klarna. Fullständiga villkor hittar du hos Klarna. 

Klarna Direkt 

Med Klarna Direkt betalar du enkelt direkt i kassan med mobilt bank-ID. Pengarna dras 1-2 dagar efter att vi skickat dina varor. Aktivera tjänsten genom att logga in hos klarna.se och registrera ditt konto. 

Kreditprövning och personuppgiftshantering hos Klarna

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. När en kreditupplysning tas, verifieras din identitet med hjälp av de uppgifter du har lämnat med syfte att utvärdera din kreditvänlighet. Kreditupplysningar som tas av Klarna är inte synliga för andra banker eller långivare och påverkar inte ditt kreditbetyg på något sätt.   

Klarna tar inte någon kreditupplysning på dig när du: 

Registrerar dig för att använda Klarna
Hämtar Klarna-appen. 
Klarna tar en kreditupplysning, som inte påverkar ditt kreditbetyg, när du: 

Väljer att “betala senare”, inom 14 dagar 
Ansöker om Klarnakortet
Använder “Klarna Direkt” 
Väljer att “dela upp” din betalning
Föredrar att “betala i månad X” 
Om en kreditupplysning tas får du en kopia av kreditrapporten via e-post eller i brev. 

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. 

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos klarna.se. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice. Du kan även se dina fakturor och dess betalstatus på klarna.se under Mina sidor.  

PERSONUPPGIFTER

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter med syfte att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Ingarö Rosteri ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas i enighet med dataskyddsförordningen. 

Informationen som du lämnar om dig själv används av Ingarö Rosteri och våra samarbetspartners för betalning och leverans samt i marknadsföringssyfte från Ingarö Rosteri sida. 

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.

bottom of page