top of page

Mer om oss

Ingarö Rosteri är ett mikrorosteri beläget på Ingarö i hjärtat av Stockholms skärgård 

Rosteriet grundades 2010 med fokus på  råvaran, glädje i hanterket, hållbarhet och möjligheten att erbjuda våra kunder ett närproducerat premium-kaffe av högsta kvalitet. Som kund till oss ska du alltid ha tillgång till färskt kaffe av högsta kvalitet. Smak och doft från nymalt kaffe är helt enkelt underbar!

För oss är kaffets resa från böna till färdig kopp något som vi tar på största allvar. 

​För att minimera mellanled och säkerställa hållbarhet i allt vi gör, beställer vi vårt råkaffe direkt från mindre, väl utvalda gårdar från olika delar av världen. Plantagen drivs av traditionella jordbrukare som i generationer har arbetat för att värna naturen och producera kaffebönor i toppklass.

Allt kaffe levereras direkt till vårt Rosteri på Ingarö där vi hanterar, rostar och paketerar vårt kaffe med glädje, noggrannhet och omsorg.

Vi levererar vårt kaffe till privatpersoner, vänner, familj och företag. Gemensamt för våra kunder är att de alla uppskattar ett lokalt rostat premium-kaffe som har producerats med stor respekt för smakupplevelse, producenter, natur och råvaran i alla led.

Varmt välkomna!

IMG_5407_edited_edited.jpg
Image by Fanning Tseng

Siffror som vi är stolta över

15

Unika sorter

8

År som rosteri

+40

Företag som vi leverar kaffe till

7900

Kilon som vi levererat

Vi vill att alla ska älska bra kaffe som oss. Därför startade vi Ingarö Rosteri.

bottom of page