top of page

Våra tjänster

Se mer vad vi har att erbjuda. 

AdobeStock_411591482 (1).jpeg

Vår rostning och tillverkning

Alla bönor vi rostar är av sorten Arabica och beställs via direkthandel för att säkerställa kvalitet, ursprung och att råvaran kommer direkt från producenten. Bönorna levereras till vårt rosteri på Ingarö. 
 

Beroende på önskad smak, färg och typ av kaffe, blandar och rostar vi bönorna själva med stor noggrannhet
 

Majoriteten av det kaffe vi levererar består av hela kaffebönor för att säkerställa bästa möjliga kvalitet.

Att mala sitt kaffe själv ger en härlig doft i köket och det är vår absoluta filosofi att våra kunder ska ha tillgång till ett så färskt kaffe som möjligt i sina hem

IMG_0138.jpg

Våra förpackningar

Så snart bönorna har kylts ner efter rostning, paketeras bönorna i våra ekologiska förpackningar särskilt framtagna för att bevara kaffets kvalitet och karaktär på bästa sätt.

 

Våra förpackningar är särskilt framtagna för att skydda kaffet mot syre, fukt, UV-strålning och andra yttre faktorer som  påverkar kaffets kvalitet och karaktär. Förpckningarna har också försetts med en envägsventil för att släppa koldioxid men utan att släppa in oönskat syre.

AdobeStock_409098190.jpeg

Företag och Private label

Kontakta oss gärna om ni vill säkerställa att ni erbjuder era medarbetare och kunder ett ekologiskt och hållbart kvalitetskaffe på kontoret.

Vi erbjuder olika lösningar till företag och kan även hjälpa er att ta fram ert egna unika kaffe med företagets logotyp på förpackningen.

AdobeStock_634175449.jpeg

Sälj vårt kaffe till andra

Vi hjälper gärna skolklasser, idrottsklubbar eller andra föreningar som vill marknadsföra och sälja vårt ekologiska specialkaffe för att få in extra pengar till en resa eller andra aktiviteter. 
Kontakta oss gärna via hej@ingarorosteri.se så berättar vi mer om våra produkter och våra färdiga paket för smidig hantering, betalning och distribution.

Kom med i iR familjen

Gå med i vår e-postlista och få tillgång till specialerbjudanden exklusiva för våra prenumeranter.

Du är nu med i familjen, kul!

Betalningsalternativ

Swish Logo Secondary Light-BG.png
ma_symbol_opt_73_2x.png
Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png

Leveransalternativ

postnord-logotyp-rgb2.png
bottom of page